diumenge, 27 de novembre del 2016

The Billy Joe's!


Som The Billy Joe's i ens apassiona el country i la música nordamericana!

Vam debutar el 27 de juliol de 2016 a El Barn d'en Greg de Rubí, on vam cantar "Little bitty" (Alan Jackson), "I just wanna dance with you" (George Strait), "Heaven in my woman's eyes" (Tracy Byrd) i "All you really need is love" (Brad Paisley).

Des d'aquell dia hem incorporat moltes més cançons al repertori per a poder oferir un espectacle que permeti gaudir tant als qui els apassiona la música country com els qui els ve de gust moure les cames al ritme de la música!

També tenim temes propis, com ara la cançó "Y-A-T-E-S" en homenatge al gran cantant i compositor de música country Billy Yates. O d'altres com ara "That first date" o, més recentment, "I don't wanna write another sad song".

Hem actuat en altres locals com ara el mític Wild Bunch Saloon de Vilassar de Dalt o el gran Legends Dance Hall de Terrassa, així com en festes populars o actes privats.

Els Billy Joe's sou tots i totes les qui ens acompanyen a cada concert! Us els presentaríem a vosaltres, però no tenim prou espai! :-D Si de cas, us presentarem als quatre que surten a l'escenari amb instruments.

Mirli Klamminger
Fiddle (violí) i veus
Tot i el seu origen austríac ja és una catalana més! :-) Una extraordinària intèrpret vienesa de fiddle (violí) que aporta el toc necessari que qualsevol banda de country necessita tenir. I no només això sinó que, amb rigor nòrdic, també acompanya a les veus!

Alan Andrew
Baix
Sense cap mena de dubte, un d'aquells baixistes que qualsevol banda hauria de tenir! Apassionat de la música en general, al llarg de la seva trajectòria ha format part de grups de tota mena, sobretot com a guitarrista. Ara ha trobat en el country tot un camp per explorar amb el baix!

Anna Campmajó
Bateria
La reina de les baquetes! Sempre amagada darrere els seus plats i timbals, aporta l'espontaneïtat necessària per fer que la banda elabori el seu propi camí. Amant del Country, del Jazz i de tot tipus de música, és percussionista també de bandes de heavy metal! És un doll de pura energia combinada amb una discreció exquisida!

Josep Ponsà
Veu i guitarra acústica
L'únic cantant country del país que pot dir que va néixer el mateix dia que l'Alan Jackson! Un artista polifacètic que, acompanyat d'una guitarra acústica, aporta reminiscències de referents del country neo-tradicionalista dels anys 90, com ara George Strait o el mateix Alan Jackson. I a més a més, entre cançó i cançó, xerra pels descosits!


PER QUÈ CONTRACTAR UN CONCERT DELS BILLY JOE'S?
Perquè ens apassiona el què fem! I perquè us podem garantir una bona estona de bona música en directe!

El nostre repertori és apte tant per a públic exclusivament aficionat al country com per un públic més eclèctic que vulgui gaudir d'un tipus de música que no està habituat a escoltar al nostre país.

És apte tant per un públic amb ganes de ballar (en línia, en parella, improvisant,...) com per un públic assegut i amatent a les intenses lletres de la música country.

És un repertori que, tot i centrar-se en el country dels anys 90, incorpora temes més clàssics o, fins i tot, versiona temes allunyats de la música country però molt coneguts per a tothom.

Hem actuat en places per a molta gent, en locals petits i, fins i tot, en la intimitat i màgia d'una ermita romànica! Ens adaptem a cada situació amb la intenció de fer arribar la nostra música a tantes persones com sigui possible!

Si voleu més informació de la banda només cal que ens envieu un e-mail a thebillyjoes@gmail.com o visiteu la nostra pàgina de Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada